Survivor Burçak kimdir? Burçak Tuncer nereli kaç yaşında?

Survivor Burçak Tuncer kimdir? Survivor’da yarışan Burçak Tuncer hakkında merak edilenler haberimizde. Survivor Burçak kimdir kaç yaşında nereli? Survivor Burçak Instagram hesabı var mı? Survior 2017 Gönüllüler Takımı’nda yarışan Burçak hakkında merak edilenler haberimizde.

Survivor Burçak Tuncer kimdir? Survivor 2017 yeni sezon başladı. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı’nda birbirinden iddialı isimler yarışıyor. Bu isimlerden birisi de Burçak Tuncer. Survivor Burçak kimdir? Burçak Tuncer kaç yaşında, nereli, kariyeri nasıl? Survivor Burçak Instagram hesabı var mı? İşte, Burçak Tuncer hakkında merak edilenler.

SURVİVOR BURÇAK KİMDİR?

1992 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Burçak Tuncer Survivor 2017 Gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Koç burcu olan Tuncer, yarışma için oldukça iddialı olduğunu dile getiriyor. İlköğretim ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesinde okuyan Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı. Tuncer, mimar olarak görev yapıyor.

Eğitim hayatı süresince pek çok sanat dalıyla da ilgilenen Tuncer, bu yeteneğinin peşinden gitme kararı kaldı. Resim alanında birincilik ödülleri elde eden Tuncer, ayrıca Çeşme Sanat Galerisinde kişisel resim sergisini de açtı.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Survivor'da dün akşam kim elenecek sorusuna cevap bulmak için 4. elenme adayı seçildi. Gönüllüler takımının kaybettiği oyunun ardından 2 aday çıkmıştı. Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla ortalık karıştı. Oyun sırasında kavga eden Serhat ve Sabri'yenin bu tartışması konsey akşamına da taşındı. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanana Serhat Akın, Adem'in adını söylerken, Takım kararıyla Sabriye seçildi.

Ada konseyinin ardından ünlüler adasında işler karıştı. Neredeyse bütün yarışmacıların dahil olduğu tartışmada Sabriye'nin Serhat'a tekme atmaya çalıştığı görülüyor. Kavganın ilerleyen anlarında Adem ile Serhat'ın birbirine girdiği dikkat çekerken, yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara ciddi bir uyarıda bulunduğu gözleniyor.

SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.