Survivor birincisi Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Survivor 2020 şampiyonu kim oldu? Kim kazandı?

Büyük heyecanla takip edilen Survivor 2020 birincisi belli oldu! Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan final İstanbul Galata Port'ta gerçekleştirildi. Acun Ilıcalı sunuculuğunda gerçekleşen finalde renkli dakikalar yaşandı. Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasında oynanan finalin birincisi SMS oylaması sonucunda belli oldu. Cemal Can ve Barış arasında gerçekleşen Survivor 2020 şampiyonu kim oldu? Survivor'ı kim kazandı?

Nefeslerin tutulduğu finalde Survivor 2020 birincisi Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Şubat ayında başlayan ve 20'den fazla yarışmacının katıldığı Survivor 2020 sezonu sona erdi. Büyük rekabetin yaşandığı, zaman zaman tansiyonun yükseldiği yarışmada dün çeyrek final gerçekleşmişti. Yasin'in elenmesi sonrasında bugün finalde Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven karşı karşıya geldi. Halk tarafından gerçekleştirilen SMS oylaması sonrasında Survivor 2020 şampiyonu belli oldu. İşte yarışmanın kazananı...

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Milyonlarca izleyicinin merak ettiği Survivor şampiyonu kim oldu sorusu yanıt buldu! Şubat ayından bu yana yayınlanan ve her hafta bir ismin veda ettiği Survivor'da finale kalmayı başaran iki yarışmacı Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı oldu. İstanbul Galata Port’ta gerçekleşen final Tv8 ekranlarından canlı olarak yayınlandı.  Zaman zaman yarışmacıların adada yaşadığı zorlukları anlatan videolar yayınlandı ve duygusal dakikalar yaşandı.

Birinci halk tarafından yapılan SMS oylaması ile belirlendi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Survivor finali SMS sonuçlarını açıkladı. Büyük mücadelenin yaşandığı Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu. 

Survivor 2020 için düzenlediğimiz anket sona erdi. Ankette toplamda 166.738 oy kullanıldı. Anket sonuçlarına göre katılanların %53,6'u Barış Murat Yağcı'yı şampiyon olarak görürken %46,4'ü Cemal Can Canseven'i favori olarak gösteriyor. Barış Murat Yağcı toplamda 89.303 oy alırken Cemal Can Canseven 77.435 oy aldı.

BARIŞ MURAT YAĞCI

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yağcı, sportif yapısı ve fiziğiyle dikkatlerden kaçmıyor. 1991 yılında İzmir’de doğan Barış Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel olarak basketbol oynayan yarışmacı sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmıştır.

CEMAL CAN CANSEVEN

Sempatik tavırları ve pozitifliğiyle ön plana çıkan Cemal Can Canseven Survivor’ın en başarılı isimleri arasında yer almayı başardı. Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç’le de arkadaş olan Cemal Can birçok kişi tarafından yarışmanın şampiyon adayı olarak gösteriliyor. 25 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cemal Can aslen Rizelidir. İlkokul ve lise eğitimine İzmir’de devam eden Canseven üniversiteyi okumak için İstanbul’a gelmiştir.

Survivor 2020 şampiyonluk ödülü ne? Survivor birincisi ne kazanıyor?