Survivor Batuhan Karacakaya ve Melis Sezer arasında ipler gerildi: Sevgili tribi yiyorum

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında aynı takımda mücadele eden Melis Sezer ve Batuhan Karacakaya arasında ipler gerildi. Aralarında sorunlar yaşamaya başlayan ikiliden Survivor Batuhan, 'Sevgili tribi yiyorum yani' açıklaması ile kafaları karıştırdı.

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor 2021'de aynı takımda mücadele eden Melis Sezer ile Batuhan Karacakaya arasındaki gerginlik tırmanmaya başladı.

İsyan eden Batuhan, 'Artık dayanamayacağım, söyleyeceğim. Çünkü böyle bir şey olmaz. Melis, birleşme partisinden beri konseylerde Batuhan ismini ağzından düşürmüyor. Benimle sürekli bir derdi var. Bunun sebepleri var. İsmail abi de söylüyor; 'aranızdaki tartışma anlamsız'. Saçma bir tartışma' dedi.

Melis, adada Sergen ile sohbet ettiği esnada 'Bana ne dedi biliyor musun? Onun için tehlikeliymişim. Onu kötü duruma sokuyormuşum, zarar veriyormuşum. Bunları nasıl yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok. Bütün ağır ithamları o bana kullandı. Tek başıma kalmaya çalıştığım bir yerde ağlıyorum, bana 'prim yapmaya çalışıyorsun' diyor' ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Batuhan, 'Bomboş bir kavga. 'Bomboş cümleler' dememin sebebi asıl niyetini biliyorum, asıl sebebi biliyorum. Bu saatten sonra hiç çekinmeden de söylerim. Vay efendim 'birleşme partisinde sen Aleyna'lar ile nasıl arkadaş olursun?' Niye olmayayım? Yeni tanıştık. Poyraz'larla da yeni arkadaş oldum...

Vay efendim 'sen Ayşe ile nasıl anlaşırsın?'. 'Böyle bir şey olamaz, şaka yapıyor herhalde' diyorum. Biz sevgiliyiz falan sanıyorum herhalde. Bildiğin sevgili tribi yiyorum yani. Konu 'onunla konuşursan benimle konuşma'ya kadar gitti. 'Melis sen ne anlatıyorsun?' dedim. Öykü'nün aynı cümlelerini Merve almış. Merve sakatlandı, onun boşluğunu Melis alıyor.' dedi.

Melis de, 'Her şeyin Batuhan'ın üzerine gitmek için planlandığını düşünüyor. 'Teker teker hepiniz üzerine geliyorsunuz' diye düşünüyor. Herkes bir problem yaşıyorsa, hiç kendine dönüp bakmıyor' ifadelerini kullandı.