Survivor basketbol maçını hangi takım kazandı? Survivor basketbol oyununu kazanan kişi belli oldu mu?

Survivor bu yıl yine birbirinden özel oyunlarla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Survivor'ın 14 Mayıs Perşembe günü yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi ile yarışmacılardan Barış, Berkan, Ardahan ve Yasin karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin sergilendiği oyunda diğer yarışmacılar da seyirci olarak maça dahil oldu. Peki, Survivor basketbol maçını kim kazandı? İşte yaşananlar...

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor basketbol maçı ile izleyicileri heyecanlandırdı. Acun Medya ekibi ile yarışmacılardan Barış, Yasin, Ardahan ve Berkan arasında oynanan mücadelede her iki takım da taktir edilecek performans gösterdi. Peki, Survivor basketbol maçını kim kazandı? 14 Mayıs Survivor basketbol oyununu kim kazandı?  

SURVİVOR BASKETBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği yarışma yine çok özel bir oyunla izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 14 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Acun Medya takımı ile Survivor yarışmacıları arasından basketbol oyunu oynandı. İzleyicileri ekran başına kilitleyen müsabakada zaman zaman tansiyon yükseldi.

Yarışmacılardan Barış, Berkan, Yasin ve Ardahan, Acun Medya ekibine karşı mücadele verdi. Karşılaşmanın sonucu 19 - 19 berabere bitti ve kazanan olmadı.