Survivor Barış Murat Yağcı çektiği video ile sosyal medyayı ikiye böldü! 'Kaç yaşındasın sen?'

TV8'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor 2020'de büyük final için son ikiye kalan Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na bebek gibi seslendiği anları takipçileri ile paylaştı. Albüm hazırlığında olan Yağcı, çektiği video sonrası alay konusu olurken sosyal medya kullanıcıları 'Kaç yaşındasın sen?' diyerek sert bir dille eleştirdi.

Survivor 2020 yarışmasında büyük finalde son ikiye kalarak ikinci olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İlişkilerini gizleyen ikilinin samimi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ilişki yaşadıklarını kabul etti.

Sosyal medyada sık sık paylaşım yaparak aşklarını gözler önüne seren çiftten Barış Murat Yağcı, sevgilisine bebek gibi seslendiğini ifade ettiği bir videosunu takipçileri ile paylaştı.

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na "Çevgilim çen mi geldin! Çen benim çevgilim misin aşkım!" diyerek seslendiği videonun ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir dille eleştirildi.

Sosyal medya kullanıcıları "Kaç yaşındasın sen?", "Bu nasıl bir seslenme şekli." "Siz hangi zamanda yaşıyorsunuz!" gibi yorumlarda bulundu.