Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenler...

Survivor 2020'nin sevilen yarışmacısı Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Survivor'da finale doğru yaklaşılırken şampiyonun kim olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu yılın en çok konuşulan ismi Barış Murat Yağcı da yarışmanın favorileri arasında yer alıyor. İşte hayatı ve biyografisi...  

BARIŞ MURAT YAĞCI HAKKINDA MERAK EDİLENLER

1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir. Sportif yapısıyla dikkat çeken Barış, Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel olarak basketbol oynamış ve sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmıştır.

Bir dönem modellik yapan yarışmacı, Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilmiş ve yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran Yağcı, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.