Survivor Atakan'dan iddialı açıklama! Şampiyonluğu alabilecek isimleri açıkladı

Survivor All-Star yarışması kadrosunda yer alan Çağan Atakan Arslan, yarışmada iddialı gördüğü isimleri ve hedefini açıkladı.

Survivor All-Star'a katılmaya hazırlanan Çağan Atakan Arslan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarışma için hazırlık yapmaya başlayan Arslan, bu seneki Survivor için iddialarını anlattı.

"ŞAMPİYONLUK KOLTUĞUNDA NAGEHAN, ADEM VE OGEDAY OLABİLİR"

Survivor Atakan, "Gözünü korkutan bir rakibin var mı?" sorusuna, "Gözümü kimse korkutamaz. Gözümün gördüğünden korkmam. Finalde kadın olacağını düşünüyorum. Nagehan çok güçlü. Ogeday da çok güçlü. Finaldeki son dörtlü de benim yanımda Adem ve Ogeday gibi şampiyonlarda olabilir. Şimdiden konuşmak erken gidip görmek lazım" şeklinde iddialı bir yanıtta bulundu.

Ailesinden uzakta kalmanın kendisini zorlayacağını söyleyen yarışmacı, "Tüm yarışmacılar çok iyi hazırlanmış. Nagehan da öyle. Fiziksel olarak bizden daha güçlü. Gerginlik ve kaosu seviyorsanız bu seneyi izleyin. Zorluklarla mücadele etmek hoşuma gidiyor ama Aslan ve eşimden ayrı kalacağım o beni zorlayacak. Oğlum üzülmesin diye Survivor boyunca hep güleceğim. Yarışma için bir pedagogla konuştuk ona göre de Aslan'la konuştuk. Oğlumdan ayrılacağımı düşündüğümde bile gözlerim doluyor." yanıtını verdi.