Survivor'da arabayı kim kazandı, arabayı kim aldı?

''Survivor'da arabayı kim kazandı?'' sorusu merak ediliyor. TV 8'in sevilen yarışması nefes kesmeye devam ediyor. Survivor'da dün akşam nefes kesen mücadaleler yaşandı. Survivor Türkiye Yunanistan'da performans birincisi olan isimler ödüllerine kavuştu. Türk takımında Sude ve Hikmet, Yunan takımında ise Tony ve Afroditi bu haftanın en iyi performansına sahip isimleri olmuştu.

Survivor'da dün akşam nefesleri kesen bir araba ve yemek ödülü oyunu vardı. Survivor'da erzak ödülünü kaybettikleri için moralleri bozuk olan Türk takımı yemek oyununu kazanmayı başarabildi. Survivor’ın son bölümünde araba ödülünü kazanmak için Emre ve Panagiotis birer takım oluşturdu. Siyah ve beyaz takım araba oyununda karşı karşıya geldi. 

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımı önceki gün ada konseyine giderek eleme adayını seçti. Yunan takımında yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Spyros oldu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı alan Kyriakos söyledi ve bu isim de Tony oldu. Son eleme adayını da diğer bireysel dokunulmazlığı kazanan Katerina Dalaka söyledi ve bu isim de Patrick oldu.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Araba ödülü yarışmasında Emre’nin takımı ile Panaotis’in takımı karşı karşıya geldi. Mücadelede Emre’nin takımı 10-9 galip geldi. Arabayı kazanan isim ise Sude oldu.

PERFORMANS BİRİNCİLERİ ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Survivor Türkiye Yunanistan'da performans birincisi olan isimler ödüllerine kavuştu. Türk takımında Sude ve Hikmet, Yunan takımında ise Tony ve Afroditi bu haftanın en iyi performansına sahip isimleri olmuştu...

ATAKAN, SABRİYE'YE PATLADI

Survivor Türkiye Yunanistan otuz üçüncü bölümde oynanan ödül oyununda Türk takımında oyuncu seçimleri ile ilgili konuşulurken Sabriye ile Atakan arasında tansiyon yükseldi. Atakan, Sabriye'ye sinirlenerek bana bağırma diye çıkıştı.

HİKMET VE BORA ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununda Hikmet ile Bora arasında beklenmedik bir tartışma yaşandı. Hikmet'e taktik vermek isteyen Bora ile Hikmet arasında tansiyon yükseldi. Hikmet, Bora'ya " On yaşında çocuk gibisin" diyerek çıkıştı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 34. bölümünde Türk ve Yunan takımları hamburger menü ödülü için yarıştılar. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu kazanan 10 - 7'lik skorla Türk takımı oldu. Erzak ödülünü kaybettiği için açlık yaşayan Türk takımı ödülün tadını çıkardı.