Survivor All Star'da gergin anlar! Nisa ve Yağmur birbirine girdi

TV8'in sevilen programlarından olan Survivor All Star 2022 geçtiğimiz akşam dokunulmazlık oyunu ile ekrana getirildi. Parkurda hata yapan Nisa, kural ihlalini kabul etmeyince Yağmur ile birbirine girdi. Yağmur'un Nisa'ya ''Çocuk gibi ağlıyorsun. Rehabilitasyon merkezi mi burası?'' sözlerini sarf etmesinin ardından ortalık bir anda karıştı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star, dün akşam 66. bölümüyle yayınlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışma esnasında Nisa'nın oyunu bırakarak ağlamasına sinirlenen Yağmur, tepki gösterdi.

Oyun esnasında parkurdan düşen Nisa, Murat Ceylan'ın uyarılarını dinlemedi ve oturarak yarışmayı bıraktı. Nisa, arkadaşlarının devam etmesi gerektiğini söylese bir süre daha oturmaya devam etti. Nisa, rakibi Sema'nın parkuru tamamlayarak kazanmasının ardından oturup ağladı.

Yağmur, "Ne olursa olsun oyunu bırakmaya değer mi? Yok bacağı girmiş, dizi girmiş. Yırtınıyoruz burada. Bırakmayacaksın o zaman. Çocuk gibi ağlıyorsun. Oraya buraya gidiyorsun. Rehabilitasyon merkezi mi burası? Toparla kendini. Seninle savaştığım için kendimden utanıyorum. Azıcık utanman olsun" diyerek Nisa'ya bağırdı.

Nisa da "Sen bir aydır bir b.. yapamıyorsun. Benim ne zaman oyun bıraktığımı gördün? Siz savaşırken ben de savaşmadım mı. Sen hep konuşmayı biliyorsun zaten, tek bildiğin o" sözleri ile karşılık verdi.

Yağmur'un "Sen benim yanımdan bile geçemezsin" çıkışına öfkelenen Nisa, "Allah Allah gel kapışalım o zaman. Kadın bile olamıyorsun zaten sen. Biz, bizim sene için 'Şeytanlık yuvası' diyordum, burası var ya cehennemin dibi" dedi. İkiliyi takım arkadaşları araya girerek ayırdı.

Yağmur, oyundan sonra yaptığı açıklamada, "Oyunun heyecanından dolayı bazen insanlar ağzından çıkanı bilmiyor. Nisa'dan özür dilerim ama söylediklerimin arkasındayım" ifadelerini kullandı.