Survivor All Star'a Aysu veda etti... Gözyaşlarına boğuldu

Survivor All Star'da eleme adayı olan Merve, Berna, Aysu ve Aleyna kıyasıya rekabet etti. Sona kalan Aysu ve Aleyna arasındaki düelloda kazanan Aleyna oldu. Survivor'a veda eden Aysu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor All Star'ın önceki akşam ekrana getirilen bölümünde düello heyecanı yaşadı. Merve, Berna, Aysu ve Aleyna Survivor'da kalmak için performans sergiledi.

Merve ve Berna, Aysu ile Aleyna eşleşip düelloda karşı karşıya geldi. Sona kalan Aleyna ve Aysu olurken finalde rekabet etti.

Düello oyununu kazanan Aleyna olurken Aysu Survivor All Star'a veda eden isim oldu. Veda konuşması yapan Aysu şunları söyledi:

"All Star'da olmak gerçekten çok gurur vericiydi. Bu sezon buraya gelmek benim için çok anlamlıydı. Geçtiğimiz sezon buraya geldim, hazırlanarak geldim, formda geldim. Daha parkurlarda daha hızlı daha kuvvetli olduğumu hissederek geldim. İyi de gidiyordu bir kaza geçirdim omzum sakatlandı, onun üzerine bir felaket yaşandı.

Onun için benim için zor zamanlar başladı hayatımla alakalı. İsmini vermek istiyorum. Benim biricik canım dostum Nilay Aydoğan Milli basketbolcu. Cesur bir kız, çok cesur bir kız koca kalpli güzel yürekli bir kız. Beni Survivor'a geçtiğimiz sezon kendisi uğurladı ve beni uğurlarken şunları söyledi. Kendisi de görüşmelere çağırıldı ve dedi ki 'İki tane basketbolcuyu almazlar, bence senin gitmen lazım' dedi. Ve görüşmeye gelmedi katılmadı ve beni yolladı. Ben geçen sene buradaydım kendim için yarıştım. Geçen sene döndüğümde dostum yoktu, çok kötü zamanlar geçirdim. Kendi hayatıma geri dönemedim, basketbol kariyerimi bıraktım.

Ailem arkadaşlarım, tüm çevrem herkes bana çok destek oldu. Mücadele etmek için bu sezon burada Nilay Aydoğan mücadele etti. Ama benim için burada olmak bu mücadeleyi vermek kendi acılarımla yüzleşmek çok önemliydi. Artık hayatıma devam edebileceğime inanıyorum."