Survivor Aleyna Çalışkan kimdir, aslen nereli, ne iş yapıyor? Survivor Aleyna kaç yaşında, boyu ve kilosu nedir?

Aleyna Çalışkan Survivor 2021'in en çok konuşulan isimlerinden birisi aldı. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonuyla birçok ünlü ve gönüllü yarışmacıya ev sahipliği yapan yarışmada mücadele eden Aleyna Çalışkan 1998 yılında dünyaya geldi. Sportif yapısıyla ön plana çıkan Çalışkan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde öğrenci. Survivor yarışmacısı Aleyna ile ilgili merak edilen tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tv8'in rekabetçi yarışma programında mücadele eden Aleyna Çalışkan ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Birbirinden iddialı isimlerin şampiyon olmak istediği yarışmada yer alan Survivor Aleyna sportif yapısı ile ön plana çıkıyor. Peki, Survivor yarışmacısı Aleykan Çalışkan mesleği ne? Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında?

SURVIVOR ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sportif yapısıyla dikkat çeken Aleyna Çalışkan 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyan Aleyna, 12 yaşından beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna'nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.