Survivor Aleyna kimdir, aslen nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, boyu kaç?

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2021 yarışmacıları arasında öne çıkan isimler arasına girmeyi başardı. Rekabetin ve mücadelenin hiç eksik olmadığı Survivor'da mücadele eden Aleyna sportif yapısıyla dikkat çekiyor. 10 senedir voleybol oynayan yarışmacı üniversite nedeniyle Amerika'da yaşıyor. Peki, Survivor Aleyna kimdir, aslen nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacıların hayatını merak eden kişiler favori olarak gördüğü kişiler ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Survivor 2021'in dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu adından sıkça söz ettiriyor. Sportif yapısıyla dikkat çeken Aleyna Amerika Birleşik Devletleri'nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu nereli ve kaç yaşında? Survivor Aleyna mesleği ne?

SURVIVOR ALEYNA KALAYCOOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 202 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova'da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır. İstanbul'a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

SURVIVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU BOYU KAÇ?

Aleyna Kalaycıoğlu'nun boyu 1.70cm'dir.