Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı'ya isyan etti: Bizi reyting malzemesi yaptınız

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailelerinin sosyal medya üzerinden yaşadıkları polemiklerin hem kendilerine hem de programa zarar verdiğini gerekçe göstererek isyan etti. Ilıcalı'nın, 'Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler' açıklamasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi 'bizi reyting malzemesi yaptınız' ifadelerini kullandı.

TV8'de ekrana getirilen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ekrana getirilen konseyde, Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in ailelerinin sosyal medya paylaşımları nedeniyle Survivor'a zarar verdiğini ifade ederek, isyan etti.

Ilıcalı, 'Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş. İkinci yarışmacımıza geliyorum. İkinci yarışmacımız da Ayşe. İşin aslı Ayşe'nin ailesiyle Aleyna'nın annesi arasında bir gerilim var. Bu iş büyümüş durumda.' dedi.

Ünlü televizyoncunun konseyde yaptığı açıklamaların ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı'yı hedef aldığı bir paylaşımda bulundu. Kalaycıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

'Acun Ilıcalı eminim ki tüm detaylara hakimsiniz. Siz yarışmacınıza sahip çıkmadınız. Gücünüzü kullanıp kızı ve beni reyting malzemesi yaptınız. Sizin de evlatlarınız var Allah'ın adaletine havale ettim sizi. Sadece kızımın emeklerine üzülüyorum'

ZUHAL KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın da uyarısının ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi merak edildi. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'dur. Zuhal Kalaycıoğlu 1 Eylül 1977 yılında doğmuştur. Survivor Aleyna'nın annesi 44 yaşındadır. Yalova'lı olan Zuhal Kalaycıoğlu İstanbul'da yaşamaktadır.