Survivor 2022 finali ne zaman, hangi gün? Survivor finali nerede yapılacak?

Uzun bir maraton ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor 2022 ekranlara veda ediyor. Survivor 2022 finali için geri sayım başlarken şampiyonun kim olacağı ise milyonlar tarafından merak ediliyor. Son 5 ismin mücadele ettiği yarışmada sona kalan aday şampiyon olmaya hak kazanacak. Peki, Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak?

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022 finali için geri sayımı başladı. Her yıl birbirinden iddialı isimleri ağırlayan Survivor bu yıl yine birçok ünlü ve gönüllünün kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yaptı. Büyük bir dikkatle sezonu takip eden yarışmacılar da "Survivor 2022 finali ne zaman ve nerede yapılacak" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte finalle ilgili merak edilenler...

SURVİVOR 2022 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK, HANGİ GÜN?

Acun Ilıcalı Survivor All Star finali ilgili merak edilen açıklamayı yaptı. Ilıcalı, 23 Haziran Perşembe günü finalin tam bir hafta sonra yapılacağını söyledi. Bu bilgiler doğrultusunda Survivor All Star 2022 yarı finali 29 Haziran Çarşamba, finali ise 30 Haziran Perşembe günü yapılacak.