Survivor 2021'de adaya veda eden isim Berkay oldu

TV8'de yayınlanan ve adım adım finale giden Survivor 2021'de heyecanın dozu giderek artarken eleme heyecanı yaşanmaya da devam ediyor. Yarışmaya son olarak yarı final öncesinde eleme potasına kalan Berkay, gözyaşları içerisinde veda etti.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2021 yarışmasında finale çok az bir süre kaldı. Her hafta heyecanın daha çok arttığı yarışmada adaya vedalar yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta ilk dokunulmazlığı Aleyna kazandı ve eleme adayı olarak Ayşe'nin ismini söyledi. İkinci dokunulmazlığı alan İsmail ise Poyraz'ın adını verdi. Son dokunulmazlığı ise Ayşe kazandı ve Berkay'ın adını verdi. Ayşe, Poyraz ve Berkay üçlüsü arasında gerçekleşen eleme oylamasında en az oyu alan kişi Berkay oldu. Berkay yarışmaya gözyaşları içerisinde veda etti.

'İZ BIRAKAN BİR YARIŞMACI OLMAK İSTEDİM'

Adaya veda ederken bir konuşma gerçekleştiren Berkay, 'Hayallerimi yaşadım. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Büyüdüm. Çok farklı insanlarla tanıştım. Buraya gelmeden önce de iz bırakan bir yarışmacı olmak istemiştim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bana bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.' dedi.

Yarışmanın yarı finali ve finali İstanbul'dan canlı yayınla gerçekleşecek. Yarı final 24 Haziran 2021 Perşembe, final ise 25 Haziran 2021 Cuma akşamı gerçekleşecek.

SURVİVOR BERKAY YUVAKIRAN KİMDİR?

2 Kasım 1997 tarihinde dünyaya gelen Berkay Yuvakuran, İstanbul'un Şişli ilçesinde büyüdü. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun olan ve eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu olan Berkay Yuvakuran gönüllüler takımında yarışıyordu.