Survivor 2021 gönüllüler takımında gergin anlar! Yarışmacılar birbirine girdi

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışmasında her geçen gün tansiyon giderek artıyor. Gönüllüler takımında Anlat Bakalım yarışması öncesi Reşat ile Steven tartıştı. Gerilim artarken daha sonra Reşat, Ayşe ve Poyraz arasında ikinci bir tartışma yaşandı. Yarışmacılar birbirlerine sert sözler sarf etti.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2021 ünlüler gönüllüler'de nefes kesen anlar yaşanmaya devam ediyor. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarının stresini atıp yarışmacıların kafasını dağıtmaları için oynana Anlat Bakalım oyununda gergin anlar yaşandı.

Geçtiğimiz akşam Anlat Bakalım oyunu ekrana getirilirken Gönüllüler takımındaki yarışmacılar birbirlerine girdi. Steven ile Reşat arasında yaşanan tartışma takımada yansıdı. Reşat, Steven ve Öykü'nün Anlat Bakalım'da kaybetmesine öfkelendi. Reşat, 'Steven hiç umurunda değil' derken Steven sert bir şekilde çıkıştı.

Reşat ve Steven arasında yaşanan gerginlik tazeliğini korurken Ayşe'nin 'Modum düşük. Oynamak istemiyorum" sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Reşat'tan tepki gören Ayşe'nin 'Bu beni ilgilendiren bir şey. Lütfen artık buna bari karışmayın' sözleri ortamı daha gergin bir hale getirdi.

Reşat, 'İsyan edeceğim en sonunda. Sen bana cahil dedin. Yaşına başına bak ayıp. 30 yaşında adamım. Benim için bitmiştir. Lafın nereye gittiğini bileceksiniz. Hala cahilsin dedi bana.' sözleri ile tepkisini dile getirdi.