Survivor 2020 finali ne zaman yapılacak? Survivor ne zaman bitecek?

Survivor finaline kısa bir süre kala şampiyon olacak isimler yoğun ilgi görüyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programında sona gelindi. Dün akşam oynanan kaptanlık yarışı sonrası Berkan ve Cemal Can kırmızı ve mavi takımın kaptanı oldu. Yarışmacılar ve izleyiciler arasından heyecan sürerken Acun Ilıcalı Survivor final tarihlerine açıklık getirdi. Yarışmaya dair bilgiler haberimizde.

Survivor final tarihinin belli olup olmadığı televizyon izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Her gün zorlu parkurlarda yarışan yarışmacılar Survivor finali için geri sayım yapmaya başladı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programın ülkemizde çok fazla izleyici kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor final tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2020 hakkında son durum gelişmeleri sizlerle...

SURVİVOR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Acun Ilıcalı Survivor finali hakkında açıklama yaptı. Şubat ayında başlayan programın final tarihinin 13-14 Temmuz 2020 olduğunu belirtti.

Finalin İstanbul'da olacağını dikkat çeken Acun Ilıcalı, "“Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa çok enteresan bir yerde yapılacak Survivor finali. Finale ise sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak" şeklinde konuştu.

SURVİVOR 2020 PERFORMANS TABLOSU

Acun.com internet sitesi üzerinde yer alan bilgiler göre Survivor 2020 performans sıralaması belli oldu. Sercan Yıldırım birinci sırada yer alırken, Cemal Can Canseven ikinci, Berkan Karabulut ise üçüncü sırada yer aldı. İşte diğer yarışmacıların performans sıralamasıı;