Survivor 2020 birincisi Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında?

Büyük heyecanla takip edilen Survivor 2020'nin finali dün akşam gerçekleştirildi. Finalistlerden birisi de yarışmanın başından bu yana mücadele eden Cemal Can Canseven oldu. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan, gözyaşlarına hakim olamayan Canseven gösterdiği başarılı performansla gönüllerde taht kurmayı başardı.

Survivor finalistleri arasında yer alan Cemal Can Canseven yarışmanın favorileri olarak gösteriliyordu. Şubat ayından bu yana yayınlanan yarışma İstanbul Galata Port’ta gerçekleştirilen final bölümüyle ekranlara veda etti. İlk bölümden itibaren başarılı bir performans sergileyen Cemal Can, Barış Murat Yağcı ile karşı karşıya geldi. 

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Survivor’da 2020’de finale kalmayı başaran Cemal Can Canseven gönüllerde taht kurdu. Başarılı performansıyla ve hırsıyla ön plana çıkan Canseven sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Konuşma tarzı ve ikili diyaloglarıyla dikkat çeken yarışmacı aslen Rizelidir. 24 yaşında olan Cemal Can ikizler burcudur.

İlkokul ve lise eğitimine İzmir’de devam eden Canseven üniversiteyi okumak için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişimi okuyan Cemal Can Danla Biliç’le de burada tanışmıştır. Buradaki eğitimini arkadaşlarının tavsiyesiyle donduran Canseven Dj Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Cemal Can, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile tanışma hikayesine yarışmanın bir bölümünde anlattı. Bir soru üzerine Danla Bilic ile arkadaşlığının 7-8 seneye dayandığını söyleyen Cemal Can, okulda ilk onunla tanıştığını ve onu çok sevdiğini ifade etti.

SURVİVOR CEMAL CAN BOYU KAÇ?

Uzun boyuyla dikkat çeken Cemal Can Canseven’in boyu 1.86 cm uzunluğundadır.