Survivor 2018 allstar kadrosu netlik kazandı

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan bir televizyon yarışmasıdır. İlk olarak 1992 yılında ingiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından ortaya çıkartıldı. Programda 2 grup yarışmacı ıssız bir adaya bırakılarak burada birbirleriyle yarışır ve kazanan gruba ödül verilir.

Survivor 2018'e katılacaklar belli olmaya başladı. 2018 yılında Survivor All Star müjdesini veren Acun Ilıcalı, teker teker yarışmaya katılacakları açıklıyor. İlk yarışmacı, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 kilometre yol yürüyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Cumali Algül'dü... İkincisi ise daha önce üç kez Survivor yarışmasına katılan Turabi Çamkıran oldu... Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2018'e katılacak üç ismi daha açıkladı. 

SURVIVOR YARIŞMACILARI INSTAGRAM'DAN MEYDAN OKUYOR- TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR ALL STAR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR YENİ YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL KİMDİR? - TIKLA ÖĞREN 

SURVIVOR 2018 KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

SURVIVOR ALL STAR SEMA AYDEMİR KİMDİR- TIKLA ÖĞREN 

SURVİVOR ALL STAR 2018 KADROSU

Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Starlar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Starlar kadrosunun ilk 3 ismini duyurdu. Ilıcalı, “Survivor2018 ’de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler’e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SURVİVOR'A GİDECEK BEŞ İSİM ŞÖYLE

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

Murat Ceylan 

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı'dan ilk gelen açıklama ise Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı oldu.