Survivor Ogeday kimdir Ogeday Girişken kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2017 Ogeday kimdir? Survivor 2017 yeni sezon TV 8’de ekranlara merhaba dedi. Survivor Ogeday Girişken kimdir nereli kaç yaşında? Yakışıklılığıyla göz dolduran Ogeday Girişken gönüllüler takımında yer alıyor. Survivor’un dikkat çekici isimlerinden biri olan Ogeday hakkında merak edilenler haberimizde.

Survivor 2017 ekibinin dikkat çeken isimlerinden birisi Ogeday Girişken oldu. Survivor Ogeday kimdir? Survivor 2017 yeni sezonla TV 8 ekranlarında seyircilere merhaba dedi. Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken yakışıklılığıyla yeni sezonda dikkat çekti. Peki, Ogeday kimdir nereli kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biri. Survivor 2017 kadrosunun büyük bir kısmını sporcular oluşturdu.

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR OGEDAY KİMDİR?

Ogeday Girişken Survivor adasının sporcu kökenli güçlü yarışmacılarından biri. Survivor 2017 kadrosunun büyük bir kısmını sporcular oluşturdu. 'Milli' damga yiyen Survivor 2017 yarışmacıları arasında Ogeday ile birlikte tam 12 sporcu yer alıyor. Milli sporcuların 7'si ünlüler takımında 4'ü ise gönüllüler kadrosunda bulunuyor.

İşte o milli isimlerden biri de Ogeday Girişken. Ogeday'ın spordaki tercihi kürek olmuş. Fenerbahçe kürek takımında yer alan Ogeday Girişken aynı zamanda milli sporcu kadrosunda bulunuyor. 1992 doğumlu olan Ogeday Girişken instagram sayfasında özel hayatına dair paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi mezunu olan Ogeday Girişken en çok paylaşımı da sevgilisi İlayda Yalçın ile yapmış.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Survivor'da dün akşam kim elenecek sorusuna cevap bulmak için 4. elenme adayı seçildi. Gönüllüler takımının kaybettiği oyunun ardından 2 aday çıkmıştı. Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla ortalık karıştı. Oyun sırasında kavga eden Serhat ve Sabri'yenin bu tartışması konsey akşamına da taşındı. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanana Serhat Akın, Adem'in adını söylerken, Takım kararıyla Sabriye seçildi.

Ada konseyinin ardından ünlüler adasında işler karıştı. Neredeyse bütün yarışmacıların dahil olduğu tartışmada Sabriye'nin Serhat'a tekme atmaya çalıştığı görülüyor. Kavganın ilerleyen anlarında Adem ile Serhat'ın birbirine girdiği dikkat çekerken, yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara ciddi bir uyarıda bulunduğu gözleniyor.

SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.