Survivor 128. yeni bölüm fragmanı geldi! Survivor 2. eleme adayı kim oldu?

Büyük bir ilgi ile takip edilen Survivor 2020 heyecanı yaşanıyor. Son kalan altı yarışmacı, büyük finale adını yazdırabilmek, rakiplerini eleyebilmek için bireysel dokunulmazlık için inanılmaz güç harcıyorlar. Zorlu parkurda karşı karşıya gelen altı yarışmacıdan Cemal Can, dokunulmazlığın sahibi oldu. Survivor Cemal Can, ada konseyinde bir isim daha söyledi ve bu isim Survivor 2020'de haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

Survivor'da bugün heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam edecek. Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen yarışma programı Survivor 2020'nin 127. bölüm konsey toplantısında ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor 2. bireysel dokunulmazlık oyununu Mavi takımdan Survivor Cemal Can kazandı. Survivor Cemal Can, ada konseyinde bir isim daha söyledi ve bu isim Survivor 2020'de haftanın ikinci eleme adayı oldu. 

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can konseyde ikinci eleme adayı olarak Sercan'ın ismini verdi. Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, eleme adayı olarak Berkan'ın ismini söylemişti.

Böylece Survivor'da eleme adayları Berkan ve Sercan oldu.

SURVİVOR 127. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor 127. bölümde yarışmacılar, ilk olarak parkurda bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdi. Son dört dokunulmazlığı kazanan Sercan'ın yine kazanıp kazanamayacağı merak ediliyordu. Açık açık onun adını söyleyeceğini ifade eden Barış, Sercan'ı yarı finalde eleyerek uzun zaman sonra ona mağlubiyeti tattırdı. Dokunulmazlıkta finalin adı Cemal Can ve Barış oldu. İkili arasındaki mücadeleden galip ayrılan ise Cemal Can oldu.

SURVİVOR 128. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ!

Survivor'ın yayınlanan son bölümü sonrası 128. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor'un 6 Temmuz Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölüm fragmanında 3. dokunulmazlık oyunundan Sercan'ın mı yoksa Berkan'ın mı galip geleceği merak konusu oldu.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ