Çukur'un yıldız ismi işte böyle geri dönüyor! Öyle bir diziyle anlaştı ki... Sürprizlere hazır olun!

Sürprizlere hazır olun. Çukur'un yıldız ismi işte böyle geri dönüyor. Öyle bir diziyle anlaştı ki herkes çok şaşıracak. Çukur ve Üç Kuruş dizileriyle Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluşan Necip Memili'ye dizilerin final yapmasının ardından adeta teklif yağdı. Tüm teklifleri değerlendiren ünlü isim en sonunda projesini seçti. Necip Memili, Gelecek Uzun Sürer isimli projeyle kamera karşısına geçecek.

Show TV'nin bir döneme damgasını vuran Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle adından söz ettiren Necip Memili son olarak Üç Kuruş isimli dizide oynamıştı. Yaz tatili boyunca bir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Necip Memili en sonunda kararını verdi. Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Bugüne kadar pek çok film ve dizide rol alan Necip Memili, Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDE DE OYNAMIŞTI

Ünlü isim son olarak yine Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizide boy göstermişti.

17 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Meğer Çukur'un yıldızı Kurtlar Vadisi'nde kariyerine başlamış...

KARARINI VERDİ

Yaz tatili boyunca bir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi netleşti. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Necip Memili en sonunda kararını verdi.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu dizi kariyerine 2006 yılında 'Yaprak Dökümü' ile başlamıştır.