Süreyya Yalçın Bodrum sevdasına 1 milyon TL'yi gözden çıkardı

Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran, Aralık 2019'dan beri Amerika'daki malikanesinden ayrılmıyor. Ancak Süreyya Yalçın, Bodrum'da tatil yapmak için düğmeye bastı. Mekanlarda çalışanlara bıraktığı bahşişler ile bilinene Süreyya Yalçın, pandemi nedeniyle evinin bir bölümünü cluba çevirdi. Yalçın daha Bodrum'a adım atmadan 1 milyon TL harcamış olacak.

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran, 9 ay Miami'de 4 ay ise Bodrum'a yaşamlarını sürdürüyordu ancak ünlü çift 2019 yılından beri Türkiye'ye gelmiyor. Süreyya Yalçın ile iş insanı eşi Ozan Baran, 2021 yazını Bodrum'da bulunan evlerinde geçirmek için hazırlıklara başladı.

Takvim gazetesinin haberine göre; her defasında ödediği hesap kadar çalışanlara bahşiş bırakan Süreyya Yalçın, pandemi dolayısıyla Bodrum'daki villasının bir bölümünü club gibi dizayn ettirdi.

Eğlenceye düşkünlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, evine özel ses sistemi ve makaralı ses perdeleri de yaptırmayı ihmal etmedi. VIP minibüs de yaptıran Süreyya Yalçın, daha Bodrum'a adım atmadan 1 milyon TL harcayacak.