Sura Uysal, Dwayne Douglas Johnson'ın projesine dahil olan ilk Türk oldu

Amerikalı aktör, iş insanı ve eski profesyonel güreşçi olan Dwayne Douglas Johnson Türkiye'de Hızlı ve Öfkeli filminde oynadığı karakterle tanınıyor. Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Douglas Johnson, projesinde ilk kez bir Türk oyuncuyla çalışmaya başladı.

Kariyer hayatı boyunca birçok önemli projelere imzasını atan Dwayne Douglas Johnson prodüktörlüğünü yaptığı Tales From The Territories isimli TV serisinde Türk oyuncu Sura Uysal ile çalışmaya başladı. Johnson, ilk kez bir Türk oyuncuyu projesine dahil etmiş oldu.

"Dünyaca ünlü bir oyuncunun projesinde yer alan ilk Türk olmaktan çok mutluyum"

Vice kanalında yayınlanan Tales From The Territories'te yer alan ilk Türk olan oyuncu Sura Uysal, "Tales From The Territories güreşseverleri güreş organizasyonlarının geçmişine götüren bir proje. Geçmişte güreş organizasyonların nasıl yapıldığı, güreşe başlayan büyük güreşçilerin hikayelerini anlatıyoruz. Ben bu projede bir kovboy karakterini canlandırıyorum. Dwayne Douglas Johnson gibi dünyaca ünlü bir oyuncunun projesinde yer alan ilk Türk olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Johnson, dünya çapında 10 milyar dolar üzerinde hasılat elde etmişti

Hızlı ve Öfkeli, Herkül: Özgürlük Savaşçısı, Zor Kazanç, Moana, Akrep Kral gibi birçok farklı projelerde yer alan Johnson'ın filmleri Kuzey Amerika'da 3.5 milyar doların üzerinde ve dünya çapında 10.5 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Bu durum kendisini dünyanın en çok hasılat yapan ve ücreti en yüksek aktörlerinden biri haline getirdi. Johnson'ın son projesi ise, Sura Uysal'ın ilk Türk oyuncu olarak yer aldığı Tales From The Territori TV serisi, izleyicileri geçmişe götüren bir güreş belgeseli olarak geçiyor. Florida, Kanada ve Kuzeybatı Pasifik'teki büyük isimlerin güreşe nasıl başladığının da anlatıldığı proje izleyiciler için hem bilgilendirici hem de ilginç.