Sunucu Sinem Yıldız'a asistanından büyük ihanet! Arabasını üzerine geçirip...

Sunucu Sinem Yıldız'ın asistanı, ünlü ismin arabasını kendi üzerine kaydettirip iddiaya göre aracı tefeciye verdi. Sinem Yıldız yaşananların ardından, iddiaların odağındaki asistanından şikayetçi oldu.

Sunuculuk yapan Sinem Yıldız, 2 yıl önce işe aldığı ve ablası gibi davrandığı asistanı tarafından dolandırıldı. Yaşadıklarını Show TV Ana Haber'e anlatan Sinem Yıldız, iddiaya göre aracını asistanının üzerine kaydetti.

Yıldız, "Borç istedi ama 'yok' dedim. Sonra da 'arabanı benim üzerime yap, kredi çekeyim' dedi. Ben de güvendiğim için yaptım" dedi.

ARABAYI TEFECİYE VERMİŞ

İddialarına devam eden Yıldız, "360 bin TL alıyor, 500 bin TL ödeyeceğim diyor... Arabamı götürüyor, bir tefeciye veriyor. Borcu ödenmediği takdirde de araç gitmiş oluyor. Bunu bana neden ve niye yaptın? Güvendiğim dağlara kar yağdı. Gözünün içine baka baka bunu yapıyor. Neymiş, düşmanı uzakta aramayacaksın. Asistanım gibi değil, herkes gerçek ablasıymışım gibi zannediyordu. Beraber işler yapmaya başladık. Uzun zaman işler güzel gitti. Kredi çekebilsin diye gittim noterde arabamı üzerine verdim. Ben de sanki uyku hapı içirmişler gibi her şeye inanıyorum. Araba ne oldu, ne oldu diye defalarca sordum. En sonunda itiraf etti" dedi.

Ünlü isim yaşananların ardından asistanından şikayetçi oldu.