Suna Yıldızoğlu 8 yıl boyunca sürdü deyip itiraf etti! Ünlü oyuncu hangi şarkıcıdan şiddet gördü?

Suna Yıldızoğlu adını alarak Türk vatandaşı olan ve ülkemizde oyunculuk yapmaya başlayan ünlü sanatçı, özel hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Suna Yıldızoğlu bir dönem birliktelik yaşadığı şarkıcı Çetin Alp tarafından tam 8 yıl boyunca şiddet gördüğünü öne sürdü.

Suna Yıldızoğşu 1970'li yıllarda Türkiye'ye gelmiş ve Türk vatandaşlığı alarak burada oyunculuk yapmaya başlamıştı. Soyadını, bir dönem evli olduğu sanatçı Kayhan Yıldızoğlu'ndan alan Suna Yıldızoğlu, Türkiye'nin Eurovision tarihinde büyük bir hezeyan olarak da kabul gören Opera şarkısı performansıyla 0 puan alan temsilci Çetin Alp ile de birliktelik yaşamıştı. Suna Yıldızoğlu, katıldığı Haberler sitesinin YouTube yayınında, ünlü şarkıcı Çetin Alp hakkında şiddet iddialarında bulundu.

1978 yılında 2. evliliğini bitirdikten sonra müzisyen Çetin Alp ile ilişki yaşamaya başladığını belirten Yıldızoğlu, şu sözleri söyledi:

"Çetin Alp'ten 8 sene şiddet gördüm ve onun çocuklarını buna katlandım. Çocuklar büyüdü ben de gittim. O çocuklarla görüşmeye devam ediyorum. Çetin'de öfke kontrolü vardı. O dönem bütün gazetelerde 'Bu güzel kadının çirkin erkekle ne işi var' diye yazıldı. 'Maymun gibi, çirkin' derlerdi ama ben onunla olmayı seçtim. Ben ona aşıkken o beni binlerce kez aldatmış."