Süleyman Çakır gibi karakterler de bir yere kadar dedi... Oktay Kaynarca'dan senaristlere isyan!

Oktay Kaynarca senaristlere tatlı dille isyan etti. Süleyman Çakır karakterinin bıraktığı etki sonrası hep benzer rolleri oynamaya başlayan Oktay Kaynarca, bu durumdan yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi.

Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki köprüden atlama sahnesi ile gündeme gelmişti. Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Süleyman Çakır rolünün ardından benzeri rolleri sıklıkla oynayan özellikle de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve şimdilerde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki rolleri ile Süleyman Çakır'a yakın bir karakteri oynamış olan Oktay Kaynarca, dizi senaristlerine isyanda bulundu.

"HİÇBİR YAPIMCI VE SENARİST BANA BÖYLE BİR ŞEY YAZMAYACAK ONDAN EMİNİM"

Atv'de yayınlanan Dizi TV adlı programa konuk olan Oktay Kaynarca, kariyerinde oynadığı roller hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Keşke bir eli yağda bir eli balda yazılan rolleri oynayabilsem. Hayatım boyunca oynamadım, hayatım boyunca 24 saatler çalışan, 36 saatler çalışan oyuncu oldum. Maalesef içi böyle dayalı döşeli, köşklerde, yalılarda bir eli yağda, bir eli balda pirüpak yaşayan bir adam neredeyse oynamadım sayılır. Öyle bir role hiçbir zaman ulaşamadım. Hiçbir zaman yazmadı sevgili senarist arkadaşlarım. Ama bilmiyorum acaba nasıl olurdu diye belki bir projede deneyebiliriz. Sırf keyfini çıkarıp şöyle bir eğlenebilmek adına. Ama bunu ancak ben yapabilirim herhalde çünkü başka hiçbir yapımcı ve senarist bana böyle bir şey yazmayacak ondan eminim."