Şükran Ovalı'dan Yargı açıklaması: Senaryoyu son anda alıyoruz

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Şükran Ovalı, Çeşme tatilini bitirdi. Geçtiğimiz gün görüntülenen Şükran Ovalı, rol aldığı Yargı dizisi hakkında konuştu. Ovalı, ''Senaryoyu son anda alıyoruz. Bütün set birbirimize 'Haberiniz var mı?' diyoruz. Sema tabii ki söylemiyor'' dedi.

Bez Bebek dizisinde hayat verdiği Merve karakteri ile yıldızı parlayan Şükran Ovalı, daha sonra birçok başarılı projede rol aldı. Caner Erkin ile evlenip hamile kalmasının ardından oyunculuğa ara veren Şükran Ovalı, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Ekranlara hızlı bir dönüş yapan ünlü oyuncu Ovalı, şimdilerde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da "Savcı Derya" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

"SENARYOYU SON ANDA ALIYORUZ"

Dizinin senaristi Sema Ergenekon'un yapım ekibini şaşırttığını belirten güzel oyuncu, "Biz de senaryoyu son anda alıyoruz. Bütün set birbirimize 'Haberiniz var mı?' diyoruz. Sema tabii ki söylemiyor" şeklinde konuştu.