Stüdyoda gergin dakikalar... Seren Serengil ile Bircan Bali fena kapıştı! Gerginlik yüzlerine yansıdı

Bircan Bali ile Seren Serengil sunuculuğunu üstlendikleri Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Bircan Bali, Seren Serengil'in ''Sözümü kesme, ben konuşuyorum'' çıkışına ''Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım'' sözleri ile tepki gösterdi. Serengil ve Bali'nin gergin anları stüdyoda adeta soğuk rüzgarlar estirdi. Serengil, sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. İşte Seren Serengil'in sağlık durumu.

Uzun zamandır Amerika'da olan Seren Serengil, Türkiye'ye döndü ve sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programının bugünkü canlı yayınında yerini aldı. Seren Serengil, günlerdir olmadığı Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında halay çeken Bircan Bali ve Arto Dalga'ya gönderme yapınca tansiyon bir anda yükseldi.

SEREN SERENGİL İLE BİRCAN BALİ GERGİNLİK YAŞADI

Seren Serengil'in "Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz" sözlerine sinirlenen Bircan Bali, "Sen varken de dert çekiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi. Bali'nin sözüne sinirlenen ve yüz ifadesi değişen Serengil ise "Sözümü kesme, ben konuşuyorum. Sözümü lütfen kesme" ifadelerini kullandı.

Bali, "Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika'da kaldı" dedi. Sözlerine devam eden Seren Serengil, program akışından bahsetmeden takipçisi olduğu sokak köpekleri şiddet olayıyla ilgili gelişmeleri aktarırken Bali'nin surat ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

SEREN SERENGİL HASTANELİK OLDU

Serengil, fenalaşması nedeniyle yayından erken ayrıldı. Serengil'in sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma paylaştı. Tohma, "Yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi oldu. Müşahede altına alındı, başka hastaneye sevk edildi. Merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

Söylemezsem Olmaz programını kapatırken Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Bircan Bali, "Yapımcımız Seren Serengil'in yanına gitti, sağlık durumu gayet iyi" dedi.