Stranger Things'in Joyce'u Winona Ryder'dan Johnny Depp itirafı: Ayrıldıktan sonra ruh sağlığım bozuldu

Şimdilerde Stranger Things dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Winona Ryder, bir dönem aşk yaşadığı Johnny Depp hakkında itirafta bulundu. Winona Ryder, Johnny Depp ile ayrılmasından sonra ruh sağlığının bozulduğunu ve kendine bakamadığını açıkladı.

Amber Heard ile "boşanma" ve "şiddet" iddiaları ile gündemde yer alan Johnny Depp'in eski aşkı Winona Ryder, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Stranger Things dizisinde canlandırdığı Joyce karakteri ile büyük beğeni toplayan Winona Ryder, Johnny Depp itirafı ile herkesi şaşkına çevirdi.

1989-1993 yılları arasında Depp ile aşk yaşamış olan Ryder, Kate Moss'un, "Ondan ayrıldıktan sonra aylarca ağladım." sözlerinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Harpar's Bazaar'a açıklamalarda bulunan Winona Ryder, ayrıldıktan sonra kendine bakamadığını ve ruh sağlığının kötüye gittiğini ifade etti.

"The House of Spirits" (Ruhların Evi) adlı filme gönderme yapan Winona Ryder, kendini o projede oynadığı kız gibi görmekte zorlandığını itiraf etti.

Ryder, "Bütün bu karmaşa içinde kendime, 'Bu küçük kıza, kendine davrandığın gibi davranabilecek misin?' diye sordum." dedi.