Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kaç yaşında? Steven Salam kimdir, aslen nereli?

Tv8'in sevilen uzun soluklu yarışması Survivor 2021 bugün başlıyor. Heyecan ve kıyasıya rekabetin olacağı Survivor'da yarışmacılar dikkat çekti. Gönüllüler kadrosunda yer alan Steven Salam hakkında araştırmalar hız kazandı. Steven Salam kimdir, nerelidir? Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Survivor Gönüllüler takımı yarışmacılarından biri olan Steven Salam'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Steven Salam kimdir, nerelidir? Survivor 2021 yarışmacısı Steven Salam kaç yaşında? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011'de Türkiye'ye gelmiş lise ve üniversiteyi Türkiye'de okumuş. İşte hakkında tüm merak edilenler..

STEVEN SALAM KİMDİR, NERELİDİR?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.  

SURVIVOR’A NEDEN KATILDI?

Steven salam Survivor’a katılmasındaki ilk nedenin Survivor’ı çok sevmesinin olduğunu belirtiyor. Steven Salam’ın ikinci nedeni ise oldukça ilgi çekici. Dünyaya geldiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki günlük hayatın Survivor yarışması ile benzediğini belirten Salam ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini söylüyor.

Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında? Survivor Sancakay kimin yeğeni?

Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit nereli?

Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 yarışmacısı Merve nerelidir?