Stephen Colbert, Prens William iddialarını konuştuğu için Kate Middleton'ı üzdüğüne pişman oldu

Prens William'ın Kate Middleton'ı aldattığı iddiasını televizyon programında dile getiren Stephen Colbert, yeni bir açıklamada bulundu. Stephen Colbert, iddialar nedeniyle Kate Middleton'ı üzdüğü için pişman olduğunu dile getirdi.

Ünlü televizyoncu Stephen Colbert, Kate Middleton ve Prens William hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle pişman olduğunu söyledi. Stephen Colbert, The Late Show programında Prens William'ın eşi Prenses Kate'i Rose Hanbury ile aldattığı iddiasını öne sürmüştü.

Stephen Colbert, dün akşam yayınlanan programında ise sözlerinden pişmanlık duyduğunu söyledi. Colbert, söze; diye başladı.

Önceki akşam ekrana getirilen programda konuşan ünlü televizyoncu, "Çok fazla espri yapıyorum ve pek çok farklı şey hakkında, çoğunlukla da herkesin konuştuğu konularda espriler yapıyorum. Son iki aydır herkes Kate Middleton'ın kamusal hayattan kaybolmasının gizeminden bahsediyor.

İki hafta önce bu gizemle ilgili bazı şakalar yapmıştık ve bu konuda haber yaparken 'aptalca şeyler' yapmıştık. O şakaları yaptığımda, bu bazı insanları üzdü. Hatta teşhisi açıklanmadan önce bile. Bunu anlayabiliyorum. Geçmişte yaptığım şakaların çoğu insanları üzmüştü. Eminim ki bazı şakalarım gelecekte de insanları üzecektir. Uymaya çalıştığım bir standart var ve o da başka birinin trajedisini hafife almamamdı.

Birçoğumuz herhangi bir kanser tanısının hasta ve ailesi için üzücü olduğunu biliyoruz. Benden buna ihtiyaçları olmadığından eminim ama ben ve buradaki herkes, iyileşmesinin hızlı ve eksiksiz olması için iyi dileklerimizi ve yürekten umudumuzu iletmek istiyoruz." dedi.