Star Trek Sonsuzluk filmi hangi yıl çekildi? Filmin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Star Trek Sonsuzluk filmi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerini Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg gibi isimlerin paylaştığı film saat 20.00'da yayınlanacak. Özellikle bilimkurgu türü filmlerden hoşlanan izleyiciler için film, keyifli dakikalar yaşatacak. Justin Lin yönetmenliğindeki Star Trek Sonsuzluk uzayın derinliklerinde mücadele eden bir mürettebatın yaşadıklarını anlatıyor.

Star Trek Sonsuzluk filmi bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda Justin Lin otururken oyuncu kadrosunda Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba gibi isimler yer alıyor. Star Trek Sonsuzluk filminde Atılgan mürettebatı bilinmeyen uzayın uzak köşelerini araştırıyor ve kendilerini ve Federasyon’un temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyorlar.

STAR TREK SONSUZLUK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar almış, Kaptan Kirk (Chris Pine) ve arkadaşları dünyayla hiçbir haberleşme imkanı olmaksızın çaresiz kalmıştır. Üstelik burada yepyeni ve çok güçlü bir düşmanla yüz yüze gelirler. Federasyonun temsil ettiği tüm değerler, güçlü düşman karşısında zorlu bir sınava tabi tutulacaktır.

FİLM HANGİ YIL ÇEKİLDİ?

Star Trek Sonsuzluk filmi 26 Ağustos 2016 tarihinde vizyona girmişti.

STAR TREK SONSUZLUK OYUNCULARI

  1. Chris Pine Rolü : James T. Kirk
  2. Zachary Quinto Rolü : Spock
  3. Simon Pegg Rolü : Montgomery "Scotty" Scott
  4. Sofia Boutella Rolü : Jaylah
  5. Idris Elba Rolü : Krall
  6. Anton Yelchin Rolü : Pavel Checkov
  7. Zoe Saldana Rolü : Uhura
  8. Karl Urban Rolü : Leonard "Bones" McCoy
  9. Lydia Wilson Rolü : Kalara
  10. John Cho Rolü : Hikaru Sulu
  11. Joe Taslim Rolü : Manas