''Stajyer mafya'' olduğu zamanlardan... Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendik Kurtlar Vadisi'nde oynamış!

Yıllar sonra ortaya çıkan Memati ve Vartolu sahnesi izleyicileri şaşırttı. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil'in Kurtlar Vadisi'nde oynadığı ortaya çıktı. Dizide Memati ile bir sahnede yer alan Köstendil oto galerici rolüne büründü. Başarılı oyuncunun 2005 yılında yer alan bu bölümü izleyicilere ''Nereden nereye'' dedirtti.


Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı bir sahne ortaya çıktı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran, gencinden ustasına kadar birçok oyuncunun rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisinde Gürkan Uygun ile sahne alan Köstendil şimdilerde Netflix'te yayınlanacak Yaratılan projesinde yer alıyor.

KURTLAR VADİSİ'NDE OYNAMIŞ

Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in yıllar önce Kurtlar Vadisi dizinde oynaması izleyicileri şaşırttı. Köstendil'in yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı sahne izleyenlere "Nereden nereye" dedirtti.

1983 yılında Bursa'da doğan başarılı oyuncu Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında futbolculuk yaptı, Bursaspor'da oynadı. Futbol kariyerinden vazgeçerek tiyatroya yöneldi. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

Tiyatro çalışmalarına Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda başlayan oyuncu, AuT ve Karşı Cinsle Tanışma Sanatı isimli oyunlarda farklı karakterleri canlandırdı. Televizonda ilk defa, 2005 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin üçüncü sezonudaki "galerici" rolünü canlandırdı; sinemaya ise ilk defa Güz Sancısı (2008) filminde "nümayişçi" rolü ile başladı.