21 Ocak Star TV yayın akışında neler var? Söz dizisi bugün var mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz bugün var mı? Söz bugün var mı sorusuna yanıt arayanlar 21 Ocak Star TV yayın akışı hakkında araştırma yapıyor. 3 haftadır yeni bölümlerine ara veren Söz yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta izleyenlerini ekrana kilitleyen dizide, terörle mücadele veren bir TİM’in hikayesi anlatılıyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral ve Sarp Akkaya gibi isimler yer alıyor. Dizinin 66. yeni bölümünde; Karabatak’ın ölüp ölmediği hakkında belirsizlik sürerken, Dragan ve Sami’nin amacı yeni bir ülke kurmak olacaktır.

21 Ocak Star TV yayın akışı Söz dizisi bugün var mı? Sevilen dizi Söz bugün var mı? Her Pazartesi akşamı sevenlerini Star TV ekranlarına kilitleyen Söz dizisinin 66. yeni bölümü merakla bekleniyor. Söz dizisinin 3 haftadır yayınlanmamasının ardından dizinin fanları Söz bugün var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Haberimizde bulunan 21 Ocak Star TV yayın akışını inceleyebilir ve dizinin yeni bölümünün yayın tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Söz 66. yeni bölümde; patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak’ın parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Karabatak’ın ölmediğine inanmaktadır. 

21 OCAK STAR TV YAYIN AKIŞI

Star TV’de bu akşam saat 20:00’de Söz dizisinin 66. yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin ardından saat 00:15’te Avlu dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.

SÖZ 66. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yavuz, Dragan ve Sami’nin peşinde!

Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak’ın parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Karabatak’ın ölmediğine inanmaktadır. Bu inancı ve umudu bütün arkadaşlarına aşılamak ister. Fakat yaşanacak gelişmeler hem Nazlı’nın, hem de Tim’in umudunu yitirmesine yol açar.

Dragan ve Sami yeni bir ülke kurmayı hayal ederek kendilerine yardımcı olacak bir dostlarıyla buluşur. Fakat yaptıkları görüşmenin Yavuz tarafından takip edildiğini bilmemektedirler. Yavuz bu görüşmenin detaylarını Sami’nin ekibine anlattığında Sami çok zor durumda kalacaktır.

Orhan Sami’nin projesine karşı çıkan ilk isim olur. Yavuz’u kullanarak hayatını garanti altına almak ister. Ama Dragan buna izin vermemek için kaçak yollardan ülkeye giriş yapmıştır bile.

Orhan’ın gizli tanık olarak dinlenmesi için Derya bir organizasyon yapar. Bu organizasyon Dragan’ın baskınıyla sonuçlanır. Yavuz, Derya ve Orhan’ı bu cehennemden çıkarmayı başarır fakat destek alamayacakları bir yerde yalnız kalmışlardır. Artık sadece birbirlerine olan sevgilerinden güç alacakları bir durumdadırlar.