Söylemezsem Olmaz'la ilgili programın yapımcısından ilk açıklama: ''Program yapılmasını doğru bulmadık''

Bilal Özcan, Selen Görgüzel ve Didem Delen'in yorumculuğunu yaptıkları Söylemezsem Olmaz programı bugün canlı yayın yapmadı. Söylemez Olmaz programının yapımcısından konuyla alakalı yapılan yazılı açıklamada, ''İsrail'in Gazze'ye olan insanlık dışı müdahalelerini kınıyoruz. Hayatlarını kaybeden bu kadar masum insan varken, yarın program yapılmasını doğru bulmadık.'' ifadeleri kullanıldı.

Hüsna Köşger

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı bugün ekranda canlı yayınla yer almadı. Programın yapımcısı Bilal Özbilge, Söylemezsem Olmaz'ın neden bugün yayında olmadığıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bilal Özbilge açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Söylemezsem Olmaz neden yok? Söylemezsem Olmaz bugün yok mu?

"İsrail'in Gazze'ye olan insanlık dışı müdahalelerini kınıyoruz. Hayatlarını kaybeden bu kadar masum insan varken, yarın program yapılmasını doğru bulmadık. Söylemezsem Olmaz ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz."

Söylemezsem Olmaz programında bu sezon gazeteci Bilal Özcan, şarkıcı Selen Görgüzel ve oyuncu Didem Delen yorumculuk yapıyor.