Söylemezsem Olmaz yayınında ilginç diyalog! Oryantal Didem kendisi hakkında yorum yapan Seren Serengil'e karşı çıktı

Geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına konuk olan Oryantal Didem Kınalı ile Seren Serengil arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Seren Serengil, İbo Show'da oryantal kıyafeti giymeyen Didem için ''Yine de çekici görünüyorsun'' dedi. Didem Kınalı da ''Öyle demeyelim şimdi'' ifadelerini kullandı.

Uzun bir aranın ardından İbo Show programında oryantal yapmaya başlayan Didem Kınalı, dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda dans eğitmenliği yapan Oryantal Didem, Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Programın yorumcusu Seren Serengil ile Didem Kınalı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Her fırsatta ekranlara dönmeyi istediğini ifade eden Oryantal Didem, yılbaşı gecesinden itibaren İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show programında dans etmeye başladı. Kınalı, programda oryantal kıyafeti giymeyi tercih etmemesi ile dikkat çekti.

Seren Serengil Didem'in tamamen kapalı giyinmesiyle ilgili "Oryantal kıyafeti giymiyor kapalı bir kıyafet giyiyor ama bu kadar mı çekici olunur!" sözleri üzerine Kınalı, müdahale ederek "Öyle demeyelim şimdi" ifadelerini kullandı.