Söylemezsem Olmaz sunucularından ‘RamBel' gafı! Sosyal medyanın diline düştüler

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi gündüz kuşağında yer alan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları büyük bir gaf yaptı. Geçtiğimiz günlerde Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım sosyal medyada eşine hakaret edilmesine dayanamamış ve isyan etmişti. Söylemezsem Olmaz sunucuları ‘Rambel'i isim zannedince sosyal medyanın diline düştüler.

Son dönemde sıkça gündeme gelen 'RamBel' kelimesi Söylemezsem Olmaz programı sunucularının da konuştuğu konulardan birisi oldu. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Murat Yıldırım'ın isyan ettiği 'Rambel' kelimesi yanlış anlaşılınca alay konusu oldular.

Söylemezsem Olmaz sunucuları Murat Yıldırım'ın isyan ettiği "Rambel"i isim zannedince sosyal medyanın diline düştüler.

HAYRANLARINA İSYAN ETTİLER!

Murat Yıldırım, başrolü ünlü oyuncu Esra Bilgiç'le paylaştığı "Ramo" dizisiyle ekrana döndü. Dizide yaşanan büyük aşkın da hemen hayran kitleleri oluşmaya başladı tabii ki. Ama #RamBel adı altında birleşen hayranlar, son dönemde işin suyunu çıkarmaya başladı.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın gerçek hayatta da birlikte olmasını isteyen ve ısrarcı mesajlar atan #RamBel hayranları, Esra Bilgiç'in Twitter hesabını dondurmasına neden oldu. Ama asıl isyan Murat Yıldırım'dan geldi!

"ESRA'YI ÖNEREN OYDU"

Murat Yıldırım, eşi İman Elbani'ye durmadan hakaret edilmesine ve Esra Bilgiç'le yakıştırılmasına daha fazla dayanamadı ve hayranlarına çoktan öğrenmeleri gereken bir gerçeği hatırlattı: "Bu bir dizi ve hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil!"