Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil programdan ayrıldı mı, ne zaman gelecek?

Beyaz TV'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen magazin programı Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil geçtiğimiz günlerde programda fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Seren Serengil bugünde yayında görünmeyince programdan ayrıldı mı, ne zaman gelecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Söylemezsem Olmaz'ın sevilen yorumcularından Seren Serengil geçtiğimiz günlerde programda fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil programdan ayrıldı mı, ne zaman gelecek? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar..

SEREN SERENGİL NE ZAMAN GELECEK?

Sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir zor günler geçiren Seren Serengil, canlı yayın sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Serengil'in durumunun iyi olduğu tedavisine evde devam ettiği biliniyor.

Seren Serengil'in doktor kontrolleri 2 gün daha devam edecek. Serengil ısntagram hesabından pazartesi ve salı günleri canlı yayında olamayacağını duyurdu.