Sosyal medyanın fitness modeli Andrea Sunshine'nin yaşını duyanlar kulaklarına inanamadı!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık yaşam hakkında tüyolar veren ve günün 3 saatini spor yaparak geçiren Andrea Sunshine, kısa sürede fenomen haline geldi. Andrea Sunshine'ın yaşını duyanlar kulaklarına inanamadı. Andrea Sunshine, gerçek yaşını söylediğinde kimsenin kendisine inanmadığını sözlerine ekledi.

Her gün minimum 3 saatini spor salonunda geçiren Londralı Andrea Sunshine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile kısa sürede adından söz ettirdi. Sıkı bir antrenman ile fit görünüme sahip olan Andrea Sunshine, 20'li yaşlardaki kadınlarla fiziğini yarıştırabileceğini söyledi.

Yaşını söylediğinde insanların kendisine inanmadığını ifade eden Sunshine, "Fitness büyükannesi olarak adlandırılmak beni rahatsız etmiyor. Oldukça sağlıklıyım ve fit görünüyorum. Dış görüntüm her yaştaki erkeklerin dikkatlerini çekiyor. Özellikle 20'li yaşlardaki erkekler bana yakından ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Açıklamasına devam eden Sunshine, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kadınlar her yaşında güzeldir. Toplumsal olarak onları kalıpların içine sokmalarını anlamıyorum. Kadınlar her şeyi bir arada yapabilirler. Toplumsal algılara kafa tutuyorum."

Fitness modeli Andrea Sunshine 53 yaşında olduğunu açıkladı. İşte Andrea Sunshine'ın sosyal medya paylaşımları;