Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'dan evlilik mesajı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen fenomen Cansu Taşkın, geçtiğimiz akşam takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Taşkın, bir takipçisinden gelen 'Hayatında biri var mı? Evlenmeyi düşünüyor musun?' sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını heyecanlandırdı.

Instagram paylaşımları ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü fenomen Cansu Taşkın, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Yaptığı cesur paylaşımlar ile gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, geçtiğimiz akşam takipçileri Instagram'da soru-cevap etkinliği yaptı.

Ünlü fenomen Cansu Taşkın, takipçisinden gelen "Hayatında biri var mı? Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna, "Evet artık düşünüyorum. Kısmet bakalım" yanıtını verdi verdi. Sosyal medya fenomeni, son dönemde ailesiyle ilgili haberlerle gündeme gelmişti.

"Sana göre bir erkek nasıl olmalı? Tip ve karakter olarak?" sorusuna da yanıt veren Taşkın, "Doğru, dürüst, yalansız, kendi ayakları üzerinde durabilen ve bir kadının arkasına sığınmayan" ifadelerini kullandı.