Farah Zeynep Abdullah ve Birsen Altuntaş arasında garip diyalog!

TRT1'de ekrana getirilen başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Birsen Altuntaş'ın hakkında yaptığı habere ilginç bir cevap verdi. İkili arasında geçen diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sezon finali itibari ile kadroya veda edeceği iddiaları gündeme geldi.

Farah Zeynep Abdullah hakkında çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozarken herkesi hem sevindirdi hem şaşırttı.

Farah Zeynep Abdullah, gazeteci Birsen Altuntaş'ın Twitter'da gündeme getirdiği ayrılık iddialarına ve yeni iş tekliflerini değerlendiriyor" iddiasına "Yoo" cevabını verdi. Gazeteci iddiasında ısrar edince ikili arasında ilginç bir diyalog yaşanırken sosyal medyada gündem oldu.

Altuntaş'ın "Yoo mu? İş görüşmesi yapan dublörün o zaman" deyince Abdullah "Süper Şaka" dedi. Bunun üzerine "Her şakanın altında bir gerçek yatar atasözümüz de mevcut Farahçığım" yanıtıyla karşılaşan ünlü oyuncu bu yanıta "Hor şokonon oltondo bor gorçok yotor otosozonodo movcot Fohoçoğom" şeklinde karşılık verdi.