Songül Öden yıllar sonra gelen 'Gümüş' itirafıyla olay oldu: Kıvanç Tatlıtuğ'a beni yakıştırmadılar

2005 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile ‘Gümüş' dizisinde başrol oynayan Songül Öden, ‘'O dönem beni Kıvanç'a yakıştıramayanlar çok hakaret etti'' itirafında bulundu. Öte yandan, Kıvanç Tatlıtuğ ile Songül Öden'i ‘Gümüş' dizisiyle sadece ülkemizde değil, yurtdışında da büyük bir üne kavuşturmuştu.

Uysallar dizisinde rol alan Songül Öden, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katıldı. Yeni dizisinden 'Kariyerimde nazarlık olarak üzerimde taşıyabileceğim bir proje' olarak anlatan Öden, söz geçmişte rol aldığı 'Gümüş' dizisine gelince bir itirafta bulundu. Kariyerindeki ilk dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığını söyleyen Öden, o dönem çok fazla hakarete maruz kaldığını söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Songül Öden, 'Gümüş' dizisiyle sadece ülkemizde değil, yurtdışında da büyük bir üne kavuştu. 100 bölüm süren dizi, yurtdışına satışı yapılan ilk yapımdır.

ÇOK ACIMASIZCA

Kendisini Kıvanç Tatlıtuğ'a yakıştırmadıklarını belirten Öden, "Karşımda Kıvanç ile oynuyordum, dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum. 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı. Çok hakaret ettiler. O zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız'' itirafında bulundu. "Şimdi umurumda değil" diyen Öden, o dönem eleştirinin dozunun kaçtığını söyledi. Programın "O mu, Bu mu?" bölümünde Öden'e sorulan "Birlikte paraşütle atlasan kiminle atlarsın?" sorusuna karşı oyuncu, meslektaşları ve arkadaşları arasında kaldı.

Yılmaz Erdoğan: Komedi o kadar gizemli değil

Mehmet Ali Erbil'den sevenlerine bomba haber! Ekrana Çarkıfelek'le dönüyor

Antonio Banderas, Kerem Bürsin'i İspanya'daki partiye davet etti