Songül Öden hamilelikle ilgili konuştu: Hayatımın en ilginç dönemi

Ünlü oyuncu Songül Öden konuk olduğu programda hamilelik süreci ile ilgili ilk kez konuştu. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Songül Öden, ''Hayatımın en ilginç dönemini yaşadım'' açıklamasında bulundu.

Rol aldığı projeleri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Songül Öden, 2020 yılında Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdi. Songül Öden ile Arman Bıçakçı geçtiğimiz aylarda bir bebek beklediklerini duyurdu. İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Öden, Ömür Sabuncuoğlu'na hamilelik sürecini ve annelik heyecanını anlattı.

Ünlü oyuncu, "Hayatımın en ilginç dönemini yaşadım. Hamilelik üzerine hiç düşünmediğimi ve buna kafa yormadığımı fark ettim. Ablalarımın ve arkadaşlarımın hamileliğini gözlemlemiştim ama hamileliği yaşamak bambaşka bir duyguymuş. İki burç arasında gelip gidiyor. Ya Kova olacak ya da Oğlak...

Herkes önerilerde bulunuyor. Hazal Kaya tepemde. Yakın zamanda doğum yaptığı için 'Sakın onu alma, bunu al' diye tavsiyeler veriyor. Her anne kendi hikâyesini yaşar aslında, tavsiyelere kulak asmayı istemiyorum ama Hazal Kaya biraz tebelleş oldu bana diyebilirim." şeklinde konuştu.