Songül Karlı'dan Kızılcık Şerbeti'ne türkücü tepkisi!

Songül Karlı son dönemin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti'ne tepki gösterdi. Songül Karlı, ''Ne münasebet. Hayırdır yani... 'Sen türkücü' gibisin dediler. Türkücü moderndir, ufku açıktır ve empati yapabilir. Senaryo yazana söylemek lazım ama onun da ufku açılmamış'' dedi.

Songül Karlı, son dönemin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde yer alan türkücü sahnesine tepki gösterdi. Snob Magazin'in haberine göre; Songül Karlı, doktor arkadaşı Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Op. Dr. Malik Abacı ve eşi Mehtap Abacı ile bir AVM'de görüntülendiler.

Yaptırdığı estetikler ile ilgili konuşan Karlı, "Maalesef 20 yaşında değiliz. Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. En önemli şey doğru kişiye operasyonu yaptırmak. Doğru doktor önemli... Kendimi seviyorsam sıkıntı yok. Mesajları okumuyorum bile... Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa" cevabını verdi.

KIZILCIK ŞERBETİ'NE TEPKİ GÖSTERDİ

Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan bir sahnede 'Türkücü' diye bahsedilmesine sinirlenen Karlı, "Ne münasebet. Hayırdır yani... 'Sen türkücü' gibisin dediler. Türkücü moderndir, ufku açıktır ve empati yapabilir. Senaryo yazana söylemek lazım ama onun da ufku açılmamış. Sanatın ilerlemesinin temel noktasıdır. İlk zamanlar pop mu vardı? O algı kötü algı..." diyerek, tepki gösterdi.