Songül Karlı itiraf etti! ''Kaprisli diyerek işime engel oldular''

Songül Karlı uzun zaman sonra ilk müzik çalışmasını piyasaya sürdü. Yaptırdığı estetikleriyle sık sık gündem olan Songül Karlı, son günlerde gündeme gelen sahnede engellenme konusu hakkında konuştu. Karlı, ''Zamanında benim de işlerim engellendi. Benim için 'kaprisli, egolu, istekleri bitmez' şeklinde konuşmalar yaparak bir çok işime köstek olundu'' dedi.

Şarkıcı Songül Karlı, 7 türküden oluşan "Halaylar (Mashup)" isimli yeni bir çalışma yayımladı. Son günlerde gündeme gelen engellenme konusu hakkında konuşan Songül Karlı, geçtiğimiz yıllarda aynı durumu kendisinin de yaşadığını belirtti. Karlı, "Evet sanatçılar birbirinin işini keser. Hep aynı isimlere sahne veriliyor. Zamanında benim de işlerim engellendi. Benim için 'kaprisli, egolu, istekleri bitmez' şeklinde konuşmalar yaparak bir çok işime köstek olundu" dedi.

'SONGÜL KAPRİSLİ' DİYEREK İŞİME ENGEL OLDULAR

Songül Karlı, 'Sanatçılar birbirinin işini keser mi?' şeklindeki sorusu üzerine, "Bu hep bilinir, evet sanatçılar birbirinin işini keser. Son yıllarda işler de azaldı. Eskiden bayi toplantılarından başımızı kaşıyamaz, sevmediğimiz insanlara bile iş paslardık. Şimdi 'Menajerini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' gibi bir durum oldu. Hep aynı isimlere sahne veriliyor. Zamanında benim de işlerim engellendi. Benim için 'kaprisli, egolu, istekleri bitmez' şeklinde konuşmalar yaparak bir çok işime köstek olundu" diye konuştu.

Sosyal medyada kendisine gelen yorumlara takılmadığını belirten ünlü şarkıcı, "Sosyal medyada olumsuz yorum yapanların bir çoğu takipçim bile değil, sırf sayfama yorum yapmak için girip çıkıyorlar, 'gizli hayranlarım onlar' diyerek gülüp geçiyorum" dedi.

'HER GÜN ESTETİK YAPTIRIYORUM'

Hakkında pek çok kez estetik haberi çıkan ünlü şarkıcı bu haberler hakkında da konuştu. Karlı, "Saçımı sıkı sıkı ördüklerinde göz kapağı estetiği yaptırmış gibi görünüyorum. Evet arkadaşlar yine estetiğe geldim. Sizin deyiminizle ben her gün estetik yaptırıyorum. Her gün öyle haberlerim çıkıyor. Gözlerini çektirmişsin, badem göz yaptırmışsın, bu ameliyatların ne gereği var diye beni eleştiriyorsunuz. Arkadaşlar elbette yaş alıyoruz, yüz şeklimiz değişiyor ama estetik değil. Kuaförüm Fatih saçımı yandan sıkıca örünce göz kapaklarım geriye çekiliyor ve badem göz ameliyatı olmuş gibi görünüyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı, "Estetik dediğiniz işlem aslında saçımı gergin toplatmamdan ibaret. Benim estetiğim böyle, komiksiniz ya her gün bir insan estetik yaptırır mı ya! Bir de bugüne kadar ne estetiği yaptırmışım söyleyin" ifadelerini de kullandı.

Bensu Soral'ın ilk dizisi çok başka çıktı! Estetiksiz halini görenler küçük dilini yuttu

Bergüzar Korel'in annesi de oyuncu çıktı! Meğer Yeşilçam yıldızıymış

"Dizi aşkı gerçek oldu" haberine öfke kustu! Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan tepki: Terbiyesizler