Son Yaz'ın Sare'si Birce Akalay final yapan dizisi hakkında konuştu

Son Yaz'da Sare karakterine hayat veren Birce Akalay final yapan dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan final yapan dizisi sonrası oyunculuğu askıya alan Birce Akalay, mücevher işine el atarak kendi tasarımlarından oluşan mücevherleri ilgililerin beğenisine sundu.

Fox Tv'nin yaz sezonunda yayına başlayan Son Yaz dizisi final kararı alarak hayranlarını üzmüştü. Son Yaz'ın 26. bölümüyle ekranlara veda etme kararı alması izleyici için ani olmuştu. Sevilen dizinin doğru düzgün final yapmaması da dizi hayranları tarafından epey tepki çekmişti.

Son Yaz dizisinde Sare karakterini canlandıran Birce Akalay, diziye sonradan dahil olmuştu. Finali ile hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Son Yaz'da kısa süre rol alan ünlü oyuncu Birce Akalay dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

Birce Akalay, kendi tasarımlarından oluşan takıların tanıtıldığı etkinlikte dizi hakkında kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi.

"KONUK OYUNCU OLARAK GİRDİM, ÇIKTIM GİBİ"

Televizyon gazetesinin haberine göre, Birce Akalay 'Son Yaz' dizisi hakkında "Konuk oyuncu olarak girdim, çıktım gibi oldu. Ne yapalım, öyle oldu. Hayatta her şey böyle planlandığı gibi gitmiyor" diye konuştu.

"OKUDUĞUMUZ PROJELER VAR"

37 yaşındaki oyuncu yeni projeler için gelen teklifler olduğunu da dile getirerek henüz bir karar vermediğini söyledi. Başarılı oyuncu "Önümüzde var okuduğumuz projeler. Dijitale de var, televizyona da var. Ama daha karar vermiş değiliz. Bir de koleksiyon olduğu için biraz daha bunun üzerindeyim" dedi.

MARKASINA YÖNELECEK

Öte yandan mücevher işine el atan ve Birce markası adı altında ürünlerinin online olarak satılacağını anlatan Birce Akalay, şimdilik oyunculuk yerine koleksiyonunu tanıtmak için çaba harcayacak gibi görünüyor.

Tamamı kendi tasarımlarından oluşan mücevherlerini çok özel bir lansmanla tanıtan ünlü isim, ticaretten anlamadığını belirtti. Birce Akalay, zaman içinde iyi dostlar biriktirdiğini ve onlardan büyük destek aldığını söyledi. Akalay, "Mücevherlerin yıllar içerisinde elden ele geçtikçe değerlendiğini düşünüyorum" dedi.