Son Yaz dizisine bomba transfer... Akgün'ün abisini canlandıracak

Fox TV'de ekrana getirilen başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin rol aldığı büyük beğeniyle takip edilen Son Yaz dizisi yeni bir ismi kadrosuna dahil etti. Akgün'ün abisini kimin canlandıracağı merak konusu olurken yapım şirketi final yağmaya hazırlanan Arıza dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Olgun Toker'le imza aşamasına geldi.

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı Fox TV'nin sevilerek takip edilen dizisi Son Yaz'a bomba bir isim transfer oldu.

Son Yaz dizisinde heyecan giderek artarken Alperen Duymaz'ın hayat verdiği Akgün'ün abisini kimin canlandıracağı sorusu sorulmaya başlandı. İzleyenler tarafınsa merak edilen soru sonunda yanıtını buldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son Yaz'ın Akgün'ü Alperen Duymaz'ın abisini kimi canlandıracağı belli oldu. Son gelen bilgilere göre rol için yine aynı yapım şirketinin bu hafta final yapacak olan Arıza dizisindeki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Olgun Toker'le imza aşamasına gelindi.