Son şampiyon Metin MasterChef All Star'da elenen isim oldu

TV8 ekranlarının sevilen programlarından olan MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Programda kalmak için mücadele eden Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya arasından rekabet yaşandı. İki aşamalı oyunun sonunda MasterChef All Star'a veda eden isim geçtiğimiz yılın şampiyonu Metin oldu. Metin'in vedası herkesi üzdü.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini üstlendiği TV8'de ekrana getirilen MasterChef All Star, önceki akşam eleme bölümüyle ekrana getirildi. Potada olan Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya arasında eleme heyecanı yaşandı.

Cumhuriyetin 100. yılına özel bir tatlı hazırlamak için harekete geçen yarışmacılardan Metin ve Tanya'nın tabakları karışınca iki başarılı isim ikinci tura kaldı. Yarışmanın ilk etabını başarılı şekilde tamamlayan isimler ise Barış, Cemre, Esra ve Tahsin oldu.

2. tura kalan Barbaros, Batuhan, Metin ve Tanya Mehmet Yalçınkaya'nın "Denizden Kelebek Etkisi" isimli imza yemeğini yapmak için mücadele etti. Yapılan tadımın sonunda yarışmaya veda eden isim geçtiğimiz sene şampiyon olarak tamamlayan Metin oldu.

Metin'in Tanya'nın elenmemesi için mücadele ettiğini düşünen Somer Sivrioğlu, "Bu işte bir şey olduğunu düşünüyorum. Süre boyunca gözün Tanya'nın tezgahındaydı" dedi. Metin ise "Söylemek istediğim bir şey yok. Bazen bir hata devamını getirir. Dışarıda bazı insanlar bana çok kızacak ama bazen kaybetmek de kazandırır. Beni bu günlere benim verdiğim kararlar getirdi. Dikkatli olmam gerekiyordu ama olmadım" şeklinde konuştu.

Mehmet Yalçınkaya ise "Bu ürünleri yapamayacak biri değilsin ama yapmaya çalıştığın şeyi anladım ve gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.