''Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur.'' diyerek sahneden muhalefete oy isteyen Hayko Cepkin'e cevap Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı Selim Terzi'den geldi!

Hayko Cepkin konserinde ''Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur.'' diyerek muhalefete oy istemişti. Sahneden provokatörlük yapan Hayko Cepkin'e cevap, Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı Selim Terzi'den geldi.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Şarkıcı Hayko Cepkin son konserinde bir provokatörlüğe imza atmış ve dinleyicilerine "Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur." diyerek, sahneden muhalefete oy istemişti. Hayko Cepkin'e cevap, Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı Selim Terzi'den geldi!

Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı Selim Terzi', "Sevgili Hayko, iki konser afişin var, hem de nerede biliyor musun? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve yoğun takibi, Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un büyük gayretiyle tamamlanıp açılışı yapılan Kültür ve Turizm Bakanlığı CSO Ada Ankara Salonu'nda. Yine bekleriz!" dedi.